Celestron StarSense Autoguider

Model/Varenr.: C94008

6.495 kr. 6.995 kr.

Lagerstatus: På lager
stk.

Celestron StarSense Autoguider
En alt-i-én løsning, der gør brugen af dit teleskop nemmere og mere givende end nogensinde før. Denne kraftfulde, kompakte enhed forbindes til din Celestron teleskop for at forbedre dens pegningsnøjagtighed og hjælpe dig med let at skabe skarpe billeder med lang eksponering. Uanset om du er en erfaren astrofotograf eller lige er begyndt i hobbyen, vil tilføjelsen af dette spilskiftende tilbehør sikre, at du har mere kvalitetstid under stjernerne.

Automatisk justering
Vær klar til at observere på få minutter.
StarSense Autoguider justerer dit teleskop til nattehimlen på cirka tre minutter med et tryk på en knap – ingen brugerinput er nødvendig. Celestrons patenterede StarSense-teknologi "ser" stjernemønstre over hovedet og matcher dem med dens interne database for automatisk at orientere teleskopet. Denne funktion eliminerer besværet med at justere dit teleskop manuelt, så du kan fokusere på det, der er vigtigt – observation og billeddannelse.

Præcis GoTo
Forøg din pegepræcision
Celestrons computeriserede holdere er allerede hyldet for deres pegende nøjagtighed, men din montering bliver endnu bedre, når du tilføjer StarSense Autoguider. I stedet for at placere himmellegemer inden for teleskopets synsfelt, placerer Precise GoTo dem i midten af feltet – også selvom du bruger et højtydende okular eller nutidens små billedsensorer.

 Skab dit himmelske mesterværk
At tage billeder af astronomiske objekter er noget af det mest spændende, du kan gøre med dit teleskop. Men for at fange betagende astrobilleder fra deep sky, har du brug for autoguiding - kraften til at foretage små justeringer af beslagets sporing for at holde dit mål fastlåst over lange eksponeringer. Tidligere autoguiding-opsætninger var komplekse og dyre, som regel involverede et separat autoguiding-kamera, et guidescope og en computer. StarSense Autoguider erstatter alt det - så selv begyndere kan dykke med hovedet først ind i billedverdenen. Dine mål er skarpe og detaljerede, mens baggrundsstjerner ligner skarpe punkter, aldrig aflange eller stribede.

Assisteret polær justering

Indtast den bedst mulige justering.
Mange brugere oplever, at tilføjelse af StarSense Autoguider til deres opsætning forbedrer nøjagtigheden så dramatisk, at de ikke længere behøver at polarjustere deres tyske ækvatorialbeslag til de fleste afslappede observationer og billeddannelser.

Men hvis du ønsker at opnå den bedst mulige nøjagtighed, forenkler autoguideren dramatisk den polære justeringsprocessen. Du skal blot følge instruktionerne på skærmen på håndbetjeningen eller i CPWI-softwaren, og du kan fuldføre en fuld polar justering på mindre end fem minutter.

Højkvalitets 4-element optisk design

StarSense Autoguider har et højkvalitets 4-element optisk design udviklet af den berømte optiske designer Mark Ackermann. Dens unikke design giver skarpere billeder end andre mini-guidescopes. Det optiske rør er gevind for at acceptere 2” astronomiske filtre. Tilføj et IR-pasfilter for at justere dit beslag i tusmørke eller et neutralt tæthedsfilter til fokusering i dagtimerne.

Enheden inkluderer også en indbygget computer og en meget følsom Sony IMX290-DLL monokrom CMOS-billedsensor, som alle arbejder sammen for at give enestående styringsnøjagtighed. Du kan se et live-billede fra kameraet via din pc, hvis det ønskes.

Avancerede indstillinger

Avancerede brugere vil elske at finjustere deres autoguiding-opsætning via CPWIs avancerede indstillinger. Du kan aktivere dithering-indstillinger for at flytte monteringen lidt mellem kameraets undereksponeringer, hvilket kan hjælpe din billedbehandlingssoftware til at yde sit bedste.

Du kan også guide på en komet via CPWI. Du skal blot vælge kometen fra softwarens regelmæssigt opdaterede database med mere end 100.000 himmellegemer. At guide direkte på kometen vil give bedre resultater end at guide på nærliggende stjerner.

Det bedste af det hele er, at du kan låse op for flere spændende funktioner som disse gennem hele din StarSense Autoguiders levetid. Dit køb giver dig adgang til alle efterfølgende firmwareopdateringer. Celestrons ingeniører tilføjer konstant ny funktionalitet til vores produkter, og med en simpel firmwareopdatering vil du altid kunne nyde det nyeste og bedste.

Virker med din nuværende opsætning

Du vælger, hvordan du vil styre din StarSense Autoguider. Det fungerer med din NexStar+ håndbetjening, CPWI teleskopstyringssoftware via en kablet pc-forbindelse eller WiFi (med en WiFi-aktiveret montering eller SkyPortal WiFi-modultilbehør). Autoguideren fungerer også sammen med resten af dit Celestron-tilbehør til en sømløs løsning, der passer perfekt ind i dit teleskopopsætning.

StarSense Autoguider fungerer med de fleste nuværende Celestron computeriserede monteringer, både tysk ækvatorial og altazimuth. Se skemaet nedenfor for fuldstændige kompatibilitetsdetaljer.

Advanced VX - CGX-L - CPC - CPC DX - Nexstar Evolution - Nexstar SE serie - CGEM II - CGX - CGEM/CGEM DS - CGE PRO.